Kinderopvang Barbabella

Gespecialiseerd in kleinschalige kinderopvang van 0 - 4 jaar

Informatie over de Kinderopvang Barbabella

Opvang Kinderen

Kinderopvang Barbabella biedt gastouderopvang aan voor maximaal 6 kinderen tegelijk. 5 Kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar en een schoolgaand kind.
Kinderopvang Barbabella is in totaal 48 weken in het jaar open, maandag t/m vrijdag van 7.00 - 18.00 uur.

Begeleidster van Kinderopvang Barbabella

Als vaste begeleidster op de groep, vind ik het leuk om een aandeel te kunnen leveren in de ontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen. Overleg met ouders staat centraal, ouders dragen ook hun kostbaarste bezit (kinderen) aan mij over. Ik doe dat met zorg en liefde. Ouders ervaren dat Kinderopvang Barbabella een veilig en gezellige omgeving is voor hun kind, een tweede thuis.
Dit geeft voor de kinderen snel een vertrouwd gevoel. Zichzelf mogen zijn, in hun eigen tempo ontwikkelen. In een schriftje worden de ontwikkelingen en wetenswaardigheden bijgehouden. Dit is een mooi document om later nog eens te bekijken.

Als gastouder ben ik in het bezit van een SPW diploma en een geldig kinder EHBO certificaat. Als gastouder heb ik al een aantal jaren ervaring met het werken in de kinderopvang. Ik doe mijn werk met plezier en vindt het leuk om allerlei  (creatieve) activiteiten te doen met kinderen.

Sfeer, structuur en thema's

De sfeer in de opvang is rustig en voorspelbaar door de geboden structuur. We zitten samen met elkaar te eten, knutselen, zingen en voorlezen. Thema's zijn terugkomende items zoals: de vier seizoenen, feestdagen en verjaardagen. Kinderopvang Barbabella is kindvriendelijk en veilig ingericht met verschillend speelmateriaal, speelhoekjes en twee grote kindertuinen.
Mits het weer het toelaat, spelen we veel buiten.